Club informatie

Met onze  80 leden verenigen wij kwaliteit en gezelligheid. De clubavond volgens de regels van de NBB  staat dan ook in het teken van elkaar ontmoeten en vrienden maken.

Speelavond

Elk dinsdagavond (19.30 uur) spelen we in het clubhuis van DUNO aan de Mgr Nolenslaan 9.

De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (o.a. bus 21 en 23 en tram 3) en er is ruim voldoende parkeerruimte in de buurt.

Het jaar door hebben we een gevarieerd programma met meerdere soorten competities, waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties (voorjaar/paas/herfst/kerst). Op deze avonden is er een vrije speelavond. Met de Openingsdrive, Kerstdrive (diner) , Nieuwjaarsdrive (oliebollen en bubbels) en Paasdrive (gevulde eieren) zorgen we voor extra aankleding van de avond. Klik hier voor onze jaarkalender.

Bridge leren

In samenwerking met een bridgeleraar en verschillende clubs uit de regio bieden we de mogelijkheid om bridge te leren. Na afronden van de cursus kunt u op onze clubavond komen spelen. Uiteraard bent u gedurende de cursus ook van harte welkom op de clubavond.

Extra activiteiten

  • Jaarlijks houden wij ergens in Nederland een Bridgeweekend voor onze leden en partners
  • Tijdens de zomermaanden (periode eind juni – eind augustus) organiseert VIVA-RPC zomerdrives (op parenbasis) waaraan iedereen, dus ook niet leden, mee kan doen.
  • 3 à 4 keer per jaar brengen we ons eigen clubblad uit: de Heraut, klik hier voor het laatste exemplaar.

Externe competitie

VIVA-RPC speelt van oudsher mee in de externe competities. VIVA-RPC 1 speelt in de 2e Divisie en VIVA-RPC 2 speelt in de Hoofdklasse. Verder spelen diverse teams in de overige klassen.

Bij voldoende belangstelling nemen we ook deel aan de verschillende door de Nederlandse Bridge Bond georganiseerde bekerwedstrijden.

Lid worden?

Wilt u lid worden van VIVA-RPC, vraag op de clubavond om een inschrijfformulier of klik op de button lid worden.

Contributie

De contributie van VIVA-RPC voor spelende leden bedraagt € 110,00 per jaar.

U betaalt éénmalig € 12,50 administratiekosten.

Bezitters van een Ooievaarspas zijn ook van harte welkom,. de contributie is overeenkomstig de regels van de Ooievaarspas, dat betekent nu 50% korting. Voor meer informatie klik op het woord Ooievaarspas.

De volgende buttons zijn veelal alleen toegankelijk voor leden. Voor sommige moet er worden ingelogd met hun NBB lidmaatschapsnummer en bijbehorend wachtwoord.